Een leuk idee of samen brainstormen ? +32 3 322 63 33 info@tentsandflags.be

Inflatables

Inflatable tenten.

Gedoe met het opzetten van uw tent is een ding van het verleden met onze opblaasbare tenten. Al wat je nog moet doen is de stekken insteken en voila ! Onze tenten bestaan in unieke vormen en zijn relatief licht maar enorm stabiel.

Quickup System.

Enorm handige basis voor inflatables die dankzij haar innovatieve constructie alle beelden prachtig kan weergeven, ondanks de gekke vormen die een inflatable kan aannemen.

Custom Shape Inflatable.

Meer dan levensgroot en super realistische inflatables op maat. We gebruiken enkel de beste materialen en garanderen daarom ook kwaliteit !

Inflatable Walkers.

Inflatable walkers zijn leuk, innovatief en een frisse aanpak op het gebeid van advertising. de dragers van onze walker worden meteen een wandelende advertentie, een blikvanger die een blijvende indruk nalaat. Een lage kost, duurzaam en prachtig afgewerkt. We kunnen de walkers volledig op maat maken, stripfiguren, mascottes of replica’s van producten, de mogelijkheden zijn enorm. Daarnaast zijn de walkers ontworpen met comfort en veiligheid voor de drager in het achterhoofd.

Inflatable Playtools.

Een grote selectie inflatable spellen en springkastelen behoort ook tot de mogelijkheden. Elk model kan worden gebrand met je eigen kleuren, logos en mascottes. Onze selectie gaat van tafel voetbal, klimtorens, sumo vechters, en allerlei andere actie spellen.

Promotional Stands.

Opvallen op een beurs of event hoeft niet moeilijk te zijn. Plug onze beurstand in het stopcontact en klaar !

Sky Dancers.

Een Skydancer is een erg doeltreffende advertising tool. Niet alleen door hun indrukwekkende grootte maar ook hun dynamische bewegingen trekken de aandacht. De Dancers zijn beschikbaar met 1 of 2 benen. De hoogtes gaan van 5m tot 15m.

Contact.